Flat Diamond Bit

  • 150 kr
I lager
Dela

Denna bit lämpar sig utmärkt till de nagelband man inte kan skjuta upp. Den släta änden möjliggör rengöring närmast den delikata och känsliga hud dessa individer oftast har. 

Den är även fantastisk att använda vid formfilning för att släta ut övergången mellan material och naturlig nagel närmast nagelbandsområdet samt vid rengöring under nagelns tipp.

Kommer i medium på hårdhetsskalan och passar dem med torra och hårda nagelband eller för dem med mycket döda hudceller på nagelplattan.


Hantering och rengöring

Användning av diamond bits: Fila bort död hud på nagelplattan och avlägsna nagelband. Kan användas vid formfilning på material.

OBS: Pressa inte ned verktyget i nageln, håll en halvliggandes vinkel (cirka 30-40 grader) och arbeta mjukt över nagelplattan.

Rekommenderad hastighet: 10,000K


Rengöring:

Utför mekanisk tvätt, skölj verktyget i varmt vatten och skrubba med rengöringsmedel. Låt torka och desinfektera verktyget.


Vid beläggningar: Lägg i föremålet i en liten behållare med cleanser. Låt ligga i några timmar tills du ser att beläggningen har släppt. Skölj av och skrubba lätt. Låt torka och desinfektera.


I kontakt med blod:

Kassera verktyget, koka under 5 min med lock, låt torka och desinfektera verktyget (använd sterilisator om möjligt).