Cuticle Cleaner - Rounded Diamond Bit - Medium

  • 150 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

Denna bit är ett utmärkt val för rengöring under nagelbanden för att ta bort död hud. Den går även bra att använda till "dry manicure" där du avlägsnar nagelbandet utan sax eller nippers. 


Med dess mjuka spets och storlek möjliggörs arbete kring nagelbandsområdet med stor kontroll samt minimerar risk för skadad vävnad.

Kommer i medium på hårdhetsskalan och passar dem med torra och hårda nagelband eller för dem med mycket döda hudceller på nagelplattan.


Hantering och rengöring

Användning av diamond bits: Fila bort död hud på nagelplattan och avlägsna nagelband. Kan användas vid formfilning på material.

OBS: Pressa inte ned verktyget i nageln, håll en halvliggandes vinkel (cirka 30-40 grader) och arbeta mjukt över nagelplattan.

Rekommenderad hastighet: 10,000K


Rengöring:

Utför mekanisk tvätt, skölj verktyget i varmt vatten och skrubba med rengöringsmedel. Låt torka och desinfektera verktyget.


Vid beläggningar: Lägg i föremålet i en liten behållare med cleanser. Låt ligga i några timmar tills du ser att beläggningen har släppt. Skölj av och skrubba lätt. Låt torka och desinfektera.


I kontakt med blod:

Kassera verktyget, koka under 5 min med lock, låt torka och desinfektera verktyget (använd sterilisator om möjligt).